Kunstig Gemaakt

Intuïtief schilderen

Kosten: € 45.00

Intuïtief schilderen is een innerlijke ontdekkingsreis naar datgene wat in jou  leeft. Gun jezelf dit cadeau, heerlijk onbezorgd schilderen, laten komen wat komt, met verrassende inzichten als conclusie.

Door creatief bezig te zijn komt je intuïtieve stroom vrij.  VITAMINE VOOR JE ZIEL. Inclusief alle materialen, canvas 60×80 cm, wat lekkers en 3 uur de tijd.

Fotografische beelden maken vanuit het gevoel (photowalk)

Kosten: € 45.00

Gezamenlijk gaan we op stap in de duinen, strand nabij zee.

Met onze ogen hebben we het vermogen om de dingen helder te kunnen zien. We kunnen de dingen om ons heen zien vanuit ons hart, puur en vrij van allerlei bedachte ideeën.

Helder zien is het kijken zonder het te benoemen, zonder oordeel, vrij van interpretaties en vrij van voor- en afkeur.

Zo kunnen we helder de dingen zien zoals ze zijn, we kunnen de schittering van onze alledaagse wereld zien. Dit lijkt simpel maar is een heel proces wat we in stappen ons eigen kunnen maken.

Noem het meditatief, miksang, contemplatieve fotografie of fris kijken. Het gaat allemaal niet om de mooiste foto, maar om de foto die jou van binnen raakt en doet stilstaan.

http://seeingfresh.com/

Contemplatieve fotografie is een methode om de wereld op een nieuwe manier te zien en te fotograferen, om rijkdom en schoonheid te onthullen die normaal gesproken aan het zicht onttrokken blijft. In plaats van de nadruk te leggen op het onderwerp of de technische aspecten van fotografie, leert de contemplatieve benadering je helder te zien en beelden te maken op basis van frisse waarnemingen. Het laat je vertragen, stilstaan, maar vooral anders waarnemen. Henri Cartier-Bresson schreef: “Fotograferen betekent… hoofd, oog en hart op dezelfde as plaatsen.” The Practice of Contemplative Photography presenteert trainingsmethoden die deze benadering voor iedereen toegankelijk maken. Ik gebruik deze stappen om iedereen te leren meer in te tunen op waar je normaal in het leven aan voorbij gaat.

De praktijk van contemplatieve fotografie is een benadering van de kunst van fotografie die de nadruk legt op het ontwikkelen van het vermogen om te zien . Let op het is zien door te voelen. Dat maakt het onderwerp nu juist zo mooi. Bezig zijn vanuit je ziel.

We gaan dit doen door met kleur, textuur, eenvoud, licht en ruimte aan de slag te gaan.

Schrijven vanuit je hart

Kosten: € 45.00

In iedereen zit wel een schrijver verborgen. Je leert te schrijven vanuit binnen uit. Je eigen hart als bibliotheek. Deze woorden vanuit je diepe binnenste, bezitten een wijsheid, die je nog niet kende van jezelf. Schrijven geeft je vrijheid, en inzicht. Het is als praten met je soulmate, je hartsvriendin. Schrijven vanuit jezelf geeft weer grip op situaties, nieuwe inzichten brengen je dichterbij jezelf terug. Door te schrijven kom je weer in het voelen terecht. Bron; the artist way by Julia Cameron.

Collages maken met foto’s en mixed media

Kosten: € 45.00

Met het maken van collages kan je met beelden je verlangens uitbeelden.

Tijdens het maken hiervan kan je duidelijk maken wat je drijfveren zijn. Het verbindt je met het onderbewuste, je innerlijke diepe wensen.

Extra informatie

Kosten: € 45.00

De kosten van de workshops zijn per persoon  incl. materialen en excl. lunch. De halve dagen workshops zijn van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur.

 

Mail of bel voor data. In overleg kijken we dan wanneer welke data het beste uitkomt.

06-40722448

info@kunstiggemaakt.nl