Creatieve workshops

 

Intuïtief schilderen

kosten: € 45.00

 

Intuïtief schilderen is een innerlijke ontdekkingsreis naar datgene wat in jou  leeft. Gun jezelf dit kado, heerlijk onbezorgd schilderen, laten komen wat komt, met verrassende inzichten als conclusie.

Door creatief bezig te zijn komt je intuïtieve stroom vrij.  VITAMINE VOOR JE ZIEL. Inclusief alle materialen, canvas 60×80 cm, wat lekkers en 3 uur de tijd.Fotografische beelden maken vanuit het gevoel (photowalk)

Kosten: €45-

 

Het onderwerp heeft te maken met contemplatieve fotografie, oftewelwel miksang = goed oog.

De essentie is dat je aan de wandel bent en ineens geraakt bent door wat je ziet. Je voelt een energie door je lichaam gaan die je doet stoppen om stil te staan en echt te kijken. Echt kijken is waarnemen. Door het kijken voel je een flow;  je gaat er helemaal in op.

Bekijk hier mijn website: jmfotografiezeeland.nl

Glas in lood, Tiffany glas

Kosten: €99.00

 

Ontspanning door inspanning. Een verfrissende workshop. Gericht om je nieuwe inzichten en vaardigheden te geven. Het is spelen en experimenteren met glas. Je zult verbaasd staan over wat kan met glas, en wat je kan als je maar durft om te beginnen.

Glaskunst (fusing)

Kosten: €99.00

 

In het atelier gaan we aan de slag met glas. Snijden, breken, leggen. Je maakt een decoratie vanuit je hart, wat jij mooi vindt. Kleuren en vormen komen bij elkaar. We kunnen het glas vervolgens versmelten in een vorm, in het lood zetten of in koperfolie wikkelen en solderen.

Als het in de oven gaat heet dit proces glasfusing. Elke kleur, lettertype en vorm heeft een namelijk een algemene associatie, betekenis of emotie. Kleuren en vormen vertellen je iets, Kleuren zeggen je iets over je persoonlijkheid. Kleuren hebben een invloed. Met glaskunst kan je je eigen verhaal vertellen in glas

 

Extra informatie

 

De kosten van de workshops zijn per persoon  incl. materialen en excl. lunch. Ze duren de hele dag in plaats van een halve dag. De halve dagen workshops zijn van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur.

Hele dag workshops van 10.00 tot 16.00 uur.

Mail of bel voor data. In overleg kijken we dan wanneer welke data het beste uitkomt.

06-40722448

info@kunstiggemaakt.nl

Containers with different colors the artist's outdoor workshop.