Kunstig Gemaakt

Het creatieve blog

download

Briljante ideeën met brainstormkaarten

 

maak zichtbaar wat zonder jou wellicht nooit gezien zou worden. ~Robert Bresson~

 

 

 

 

Brainstormkaarten’ helpen je om op briljante ideeën te komen. De gekleurde achterkanten zijn kleurkaarten die je in contact brengen met je gevoel en het onderbewustzijn, wat zorgt voor persoonlijke en authentieke ideeën. Het spel bevat 43 brainstormkaarten en kleurkaarten, 4 kaarten met uitleg en tips, en 5 Eureka! kaarten; speciale werkvormen die een extra dimensie aan het brainstormen geven.

Het spel werkt eenvoudig: je stelt een open vraag, trekt een kaart en gaat brainstormen. De kaarten zijn gemakkelijk toepasbaar voor diverse doeleinden: brainstormsessies, persoonlijke vragen, het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten, coaching, therapie etc.
De kaarten zijn geschikt voor persoonlijk en zakelijk gebruik, en voor groepen.

Gratis ut-of-the-box inspiratiekaartjes

Ina Wuite zet haar creativiteit in om praktische en inspirerende kaartspellen te ontwikkelen die een beroep doen op jouw talent en persoonlijkheid. Ik werk met deze fantastische kaarten met jou om het beste

Laatste blogs